miércoles, 30 de marzo de 2016

Opinió sobre una notícia


Conferència+Franco


Molt bona tarda blogguers!! Espero que la setmana santa haigui anat genial. Ara toca posar-se les piles i apretar aquests últims dies, que ja queda poc per a que acabi el curs!!:)

Bé, la següent entrada que faig en el meu blog tracta sobre analitzar una notícia i expressar la meva opinió i les meves conclusions. Actualment, estem estudiant el franquisme. La notícia ens mostra la opinió d'un historiador, Payne, on dóna suport al cop d'Estat del 1936.

Payne, opina que el grup d'esquerres va ser el culpable de la guerra civil i que volia l'alçament militar. El 1936, el govern va manipular les eleccions. Franco no volia que es portés a terme cap cop d'Estat, però no va trobar altra opció. 
Doncs bé, pel que fa a la meva opinió, segons el que he llegit anteriorment, penso que Payne es veu clarament defensor de les dretes, ja que culpa seguidament a les esquerres. Estic d'acord en molts aspectes i opinions que expressa Payne, però no en totes, ja que crec que té un pensament molt clar sense tenir en compte altres aspectes importants, és a dir, només té interés cap a les dretes, enlloc d'intentar escoltar al govern de les esquerres i intentar arribar un acord amb aquest.

I fins aquí la meva entrada. Una abraçada i fins aviat!!! Tornaré quant menys us ho espereu..ji ji.

Lorena Bardos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario