domingo, 6 de marzo de 2016

"Guerra Civil"




Bona tarda lectors!!:)



Espero que el principi de març estigui anant genial. Ja falta poc per setmana santa i també per acabar el curs, així que, toca fer els últims esforços!!!!!!!

Bé, fa pocs dies que vam començar a estudiar el famós tema de "La Guerra Civil Espanyola" i, la nostra professora, ens va manar com a activitat una valoració sobre la frase següent: "La 
Guerra Civil és fruit del fracàs del pronunciament del 18 de juliol de 1936". D'aquesta manera, entendriem millor com va succeïr aquesta guerra i els seus antecedents, per poder estudiar el tema amb més facilitat.

He de dir que coneixo pocs fets sobre aquest tema i que de moment només n'havia sentit a parlar per sobre, així que he hagut d'ajudar-me d'algunes fonts com l'internet, per buscar-ne informació i entendre una mica més de que anava i poder donar un sentit a la frase.
Segons el meu punt de vista, penso que la Guerra Civil, va ser una guerra tant important i que va causar tantes morts que no va ser provocada només per un simple motiu, és a dir, crec que van ser més d'un els fets que van fer que aquesta guerra es portés a terme.

El 17 de juliol de 1936 es va produir un alçament nacional des del Marroc contra la República. La insurrecció va triomfar a tota l'Espanya interior, però va fracassar on les forces obreres i d'esquerres tenien més presència. Per tant, si el pronunciament del dia 18 de juliol de 1936 hagués tingut èxit en tota la península, la Guerra Civil espanyola, mai s'hagués dut a terme.



Una abraçada i fins aviat blogguers!!


Lorena Bardos.





No hay comentarios:

Publicar un comentario