lunes, 8 de febrero de 2016

2010 i 1932.


Bona nit lectoooooors!!! Com ha anat la setmaneta?? Espero que genial:)
A continuació hos faré la meva segona entrada al blog d'aquest any:

L'activitat que estem realitzant a dia d'avui en les classes d'història, és bastant similiar a l'última activitat que vaig publicar en el blog. Es tracta d'una comparació entre l'any 1932 i el 2010, que ja és més acutal.
La nostra professora d'història ens va manar que intentessim trobar les semblances entre aquestes dos situacions; entre l'Estatut d'Autonomia del 1932 i el que es va aprovar el 2010, concretament.
Havíem de tenir aquestes imatges com a referència, ja que reflecteixen la situació que es va viure en aquells temps. A partir d'aquí, havíem extreure les nostres pròpies conclusions:




















                 
              Estatut 2010




             Estatut d'Autonomia 1932



Al juny del 2010, hi va haver a Barcelona una manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya, de la mateixa manera que al 1932, els espanyols van fer una campanya autonomista, utilitzant els mateixos arguments contra els catalans. En conclusió, podem observar com es dóna a terme la mateixa situació. Les reaccions entre els dos estatuts van ser diferents.

Des del meu punt de vista, crec que no era necessari fer aquest tipus de cartells i que aquestes situacions podrien tornar a repetir-se.

Ens veiem aviat bloguers!!!;)


No hay comentarios:

Publicar un comentario